Hlavní obsah
Článek

V civilu často a ráda ukazuje dekolt i zadek a provokaci si mladinká herečka Ariel Winter neodpustila ani na velké společenské akci. Na vyhlašování cen Emmy přišla ve zdobených šatech s vysokými rozparky a zmalovaná jako kraslice. Říká se, že méně je někdy více, a dodržování tohoto ‚pravidla‘ v módě většinou dělá dobrotu. Myslet na něj měla i Winter, která si výběrem modelu i stylingu přidala kila i roky. Jejích 19 by jí asi tipoval málokdo.

Pár dnů nato ale už zase ‚lítala‘ po Los Angeles nenalíčená a v děravém triku, věku asi adekvátním, mírám už moc ne. I když si ze zdravotních důvodů Ariel nechala prsa zmenšit, výstřihy prázdné nemá.

Za odvážné kousky, kterých má plnou skříň, sklízí nejen pozitivní ohlasy, ale i kritiku. O tom, že jí není lhostejná, svědčí její časté reakce na ‚hejty‘ fanoušků. „Lidé občas šlápnou vedle. Nikdo není dokonalý, nejsem stylistka. Nevím, co nosit, aby to bylo vhodné a módní. Kdo o tom rozhoduje? Nosím, co se mi líbí, a nikdo by mi to neměl vytýkat,“ odpověděla na výtky ohledně zmíněných šatů. „Když se rozhodnu občas ukázat kus těla, neznamená to, že jsem hloupá, bez talentu nebo že si sama sebe nevážím,“ napsala k jiným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám