Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Milovník zralých žen a amatérský básník na úrovni třináctiletého děvčete Ondřej Koptík (34) asi dlouho sám nezůstane! Poté, co ho kvůli užívání marihuany z bytu vykopla jeho starší přítelkyně Hana Gregorová (71), se ho prý zželelo osamělým ženám a už má spoustu nabídek k seznámení.

Když ho temperamentní slovenská herečka vyhodila, působil zoufale, prosil o odpuštění a v drogovém rauši dokonce dělal binec nejen u ní před domem, ale i v nemocnici.

Na sociální síti nejdřív psal milostné básničky, pak podivné vyčítací, a dokonce přišly i drsně přisprostlé. Teď už si mladý muž, který z Prahy utekl pod sukni své matky žijící v Pardubicích, ze svého profilu udělal seznamku. „Tohle tělo je volné,“ napsal ke snímku, na kterém je polonahý.

„Někdo ty básničky kritizuje, ale mám spoustu zpráv od žen, kterým se moc líbí. Jsou od srdíčka. A některé se chtějí i seznámit. Dostal jsem i docela dost nahých fotek,“ řekl Ondřej Koptík našemu redaktoru, kterému sdělil i všechny důvody pro to, proč mu Gregorová dala košem.

Sám nakonec evidentně nezůstane. Je jen otázka, jestli padne do náruče vrstevnice, nebo další dámy, která zažila i padesátá léta. A protože nám připadá, že Ondřej miluje pozornost, možná jeho nastávající přítelkyně bude i veřejně známá!

Reklama

Další články

Načítám