Hlavní obsah
Článek

Je to holka jako každý jiná. Proto v období dospívání potkalo Jitku Nováčkovou (31) to, co spoustu jiných dívek. Po dovršení plnoletosti a zejména pak po vítězství v České Miss se její metabolismus zpomalil a ona výrazně přibrala na váze. Sympatická blondýnka nabrala tolik, že dokonce hrozilo, že bude muset povolání modelky pověsit na hřebík, případně se bude muset smířit s nálepkou XXL modelky. Jitka ale objevila racionální stravu, a hlavně začala cvičit.

„Často střídám aerobní cvičení s běháním nebo posilováním,” říká kráska. Vzhledem ke svému povolání je Nováčková často na cestách a pobývá po hotelech. To ji přinutilo být při cvičení vynalézavá. „Vozím si s sebou speciální cestovní popruhy TRX, které si připevňuji na dveře,” říká modelka, ovšem s tím, že tento způsob cvičení nese jistá rizika: „Zapomněla jsem zamknout dveře, někdo otevřel a já jsem skončila na zemi. Naštěstí se mi nic nestalo.”

Vždycky, když je to jen trošku možné, Jitka vyráží do posilovny. V nedávno otevřeném fitku s prvky nočního podniku se právě pochlubila svou vysportovanou postavou. „Hrozně ráda zkouším nové způsoby cvičení. Pohyb mi bude asi vždycky blízký. Strašně ráda jím, a tak to musím cvičením vyrovnávat,” říká Jitka Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám