Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme již informovali, vítěze letošního Muže roku Matyáše Hložka, potkala missí nemoc, pár dnů po soutěži se rozešel s přítelkyní Kateřinou Hadašovou. Spekulovalo se i o jisté žárlivosti. Nyní se k nám donesly informace, jak to všechno bylo a co mělo fešáka otrávit!

„My jsme spolu něco řešili a ono je to takové celé složitější. Nemyslím si, že by v našem rozchodu hrálo roli vítězství v Muži roku, i když chápu, že na ten protějšek je to určitý tlak, a ne každý novou situaci ustojí,“ chodí kolem horké kaše diplomaticky Matyáš.

Jeho otec, s nímž si v Trutnově převzal jednu z cen za vítězství, luxusní bourák k užívání na rok, byl ale sdílnější.

„Syn se se mnou o těchto věcech baví. Takový je život. Vím, že se psalo o její žárlivosti, ale nechci to radši nějak rozebírat. Každopádně místo toho, aby si užil večer, kdy vyhrál, celou dobu s ní musel řešit nějaké problémy. A pak i celé další dopoledne. Trápilo ho to, tak jsem mu říkal, že to nemá zapotřebí,“ prozradil Super.cz zpěvák, který v autosalónu dostal k 63. narozeninám dort a kytku.

Zatímco Hložek starší se při předávání auta za přiznal, že měl kdysi vážně vypadající nehodu na dálnici, na níž vletěl do kaluže a roztočilo se mu celé auto, Matyáš prý zažil jen malý ťukanec.

„Jezdil jsem ve staré šunce po tátovi, tak tohle auto za milión docela bodne,“ radoval se fešák z Muže roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám