Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi oslavenci na narozeninové párty Františka Janečka (79) doslova zářila jako ohnivá žena. Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) změnila image a je z ní rajcovní zrzka. Dojem ještě násobila opálená pleť a oranžová halenka. Outfit ozdobila i funkčním cvikrem.

Opálená je ještě z dovolené, kterou mmořádně strávili dokonce u moře. "Byli jsme s Kubíkem v Itálii, to bylo na konci prázdnin. Ale teď jsme už byli klasicky na túře v Tatrách," vyprávěla. "Tentokrát jsem ale vyvázla bez následků, žádné modřiny ani škrábance," smála se.

"Pana doktora Janečka znám už spoustu let, mám ho ráda, je to chystý a vzdělaný člověk, což se už málokdy vidí," vysvětlovala svoji přítomnost na oslavě. Nic jiného v tom nebylo, Vendula nepotřebovala třeba "vypůjčit" účinkující z muzikálu Ples upírů na svůj připravovaný vánoční koncert pro nadaci Kapka naděje.

"Letos to bude ladit úplně do vánočna, takže se bude vystupovat s vánočními melodiemi, tudíž tam upíři ani Fantom opery nepatří. Takže moje návštěva nemá obchodní charakter, pouze přátelský," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám