Hlavní obsah
Článek

Populární kapelu Mirai hrající pohodové popíkové písničky (například hity Když nemůžeš, tak přidej nebo Cesta z města) postihla strašlivá tragédie! Její člen Šimon B. totiž přišel o svou manželku Denisu B. (†26), která v pátek zemřela pod koly vozu patrně nepozorného řidiče. „Bože, proč jsi mi umřela?“ píše nešťastný hudebník na sociální síti. Kapela až do odvolání zrušila všechny koncerty.

K události došlo krátce po poledni ve Frýdku-Místku. Podle všech dostupných informací dostala krásná Denisa na přechodu přednost od autobusu jedoucího v jednom pruhu, v druhém však jel údajně třicetiletý řidič, který chodkyni srazil. Její stav byl po nehodě tak vážný, že pro ni vyslali jak sanitky, tak vrtulník. Na místě se ji záchranářům podařilo oživit. Bohužel však jen na chvíli.

„Na palubě vrtulníku došlo opět k selhání srdeční činnosti. Letečtí záchranáři museli znovu zahájit srdeční masáž. Postižená byla předána lékařům urgentního příjmu za kontinuální resuscitace a ve stavu selhání všech základních životních funkcí,“ uvedl mluvčí tamních záchranářů Lukáš Humpl.

Šimon dostával zprávy průběžně. „Prosím, modlete se za mou ženu. Srazilo ji auto,“ napsal na svou sociální síť v pátek krátce po pátečním poledni. Bylo to ale marné. Mladá žena bohužel na následky zranění nakonec zemřela.

Dvojice nedávno oslavila šest let manželství, partnery byli ale devět let a soudě podle jejich úsměvů a projevů náklonnosti měli nádherný vztah. Půvabná umělkyně se stejně jako její manžel živila hudbou. Hrála na hoboj, spolupracovala s Janáčkovou filharmonii v Ostravě, Národním divadlem moravskoslezským v Ostravě, nebo s Pražskou filharmonií.

Šimon, kterého pohltil ohromný žal, sdílel v sobotu asi jedno z posledních dojemných videí se svou manželkou.

„Netoč mě… Jsi tchoř! Furt jenom vajíčka. Vajca, vajca, na sto způsobů,“ pronáší Denisa roztomile a pak se „čumákuje“ s mobilem.

Kdy a jestli vůbec se Mirai opět vrátí na pódia, je ve hvězdách.

„Omlouváme se všem fanouškům, ale kvůli tragické události mezi našimi nejbližšími rušíme nejbližší koncerty. Členové kapely jsou v pořádku,“ uvedl band na své sociální síti, na níž  sympaťákovi Šimonovi všichni vyjadřují hlubokou soustrast.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám