Hlavní obsah
Článek

Pro mnohé to bylo velké překvapení, když se Hanka Mašlíková Reinders (41) objevila ani ne měsíc po porodu znovu na televizní obrazovce v pořadu Snídaně s Novou. Bývalá modelka a moderátorka si vysloužila pochvalu za svůj parádní vzhled, některé ale její brzký návrat popudil.

V diskuzi na účtech jejích sociálních sítí se objevily dokonce vyčítavé a nenávistné reakce, v nichž se velmi často skloňuje slovo nezodpovědnost. Na ty Hanka otevřeně reagovala. „Vysíláme s kolegou jednou týdně v pondělí tři hodiny, takže od malého Andrýska odcházím na tři hodiny od šesti do devíti, po deváté už jsem doma,” říká Hanka, která nemá problém syna Andrease nechat v péči manžela Andrého.

„Dítě nemá jen matku. Podle mě je dobré, a hlavně i důležité, aby děťátko vnímalo péči a lásku obou rodičů. Mám velkou výhodu v tom, že nemám práci pět až sedm dní v týdnu na osm nebo dvanáct hodin, proto si mohu dovolit si do práce na chvilku nárazově odskočit. Stejně tak nevidím problém v tom, si po šestinedělí občas na pár hodin odskočit na moderování nějaké akce,” říká Hanka, která se nám už v posledním rozhovoru pochlubila tím, že jí v péči o miminko pomáhají i obě babičky.

„Neexistuje žádný manuál, jak být dokonalou matkou, nebo co je pro dítě úplně nejlepší,” hájí se Mašlíková a jedním dechem dodává „To, že někdo není jeden, dva, tři nebo čtyři roky na mateřské, zvládá domácnost i péči o dítě a občas si odskočí za prací, a tím pádem i přispěje do rodinného rozpočtu, z něj nedělá špatného rodiče. Nesuďte a nekritizujte povrchně ostatní jen proto, že něco dělají jinak než vy.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám