Hlavní obsah
Článek

S podrobnostmi o svém údajně strašlivém dětství se televiznímu psychologovi a moderátorovi populární americké show „Dr. Phil“, doktoru Phillipu McGrawovi (67), který se díky své popularitě objevil i v jednom z dílů seriálu Simpsonovi (Speciální čarodějnický díl XVII), svěřila irská zpěvačka Sinéad O'Connor (50). Autorka megahitu The Nothing Compares 2 U, která se naposledy zhroutila zhruba před měsícem, se u líčení hrůz, kterým ji i její sourozence údajně vystavila její vlastní matka Marie, rozplakala.

„Nebyla na tom dobře. Buď byla sadistka, pedofilka nebo byla posedlá ďáblem,“ nebála se zpěvačka, která se celý život potýká se závažnými psychickými problémy, použít velice silná slova. O kůlně, kde je měla matka trýznit, mluvila jako o mučící komoře.

Jedna z nejranějších vzpomínek na její dětství má být ta, kdy jí matka řekla, že si přála, aby se Sinéad nikdy nenarodila. Prý chtěla jen chlapce, a proto jedinou dceru donutila, aby nosila krátké vlasy a oblékala se jako kluk. „Když vás při častém bití nutí dokolečka opakovat ‚Jsem nikdo. Jsem nic,‘ po chvíli začnete skutečně věřit tomu, že jste nic,“ pokračovala.

Na konci pořadu ji dr. McGraw, který Sinéad zapsal do léčebného programu, překvapil textovkou, kterou mu poslal slavný hudební producent David Foster. Ten velmi chválil její talent a nabídl jí spolupráci. Foster má na svém producentském kontě takové hvězdy, jako jsou Christina Aguilera (43), Madonna (65), Rod Stewart (72) nebo třeba Jennifer Lopez (54). Spolupracoval i s Whitney Houston (†48) a Michaelem Jacksonem (†50).

Reklama

Další články

Načítám