Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Veronika Zelníčková (diváci ji znají ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Gympl s (r)učením omezeným nebo Cesty domů), která se neúmyslně proslavila tím, že přežila pokus o vraždu, je už zase v pohodě a zamilovaná. Má za sebou úspěšnou letní koncertní šňůru se svou kapelou Anacreon. S přítelem Tomášem, který v kapele Anacreon hraje na klávesy, si užili i letní dovolenou, i když ji vůbec neměli v plánu.

„Vzhledem k tomu, že jsme čerstvě přestěhovaní v novém domečku a máme s mým Tomem hodně práce, tak jsme letos nechtěli nikam jet. Ale moji rodiče nám oznámili, že s nimi poletíme na 10 dní do Turecka. Nakonec jsme moc rádi, protože nás po dovolené čeká opět mnoho práce a odpočinek je přeci potřeba,“ sdělila zpěvačka.

A jak si zpěvačka se svým přítelem a rodiči dovolenou v Turecku užívá? „V turecké Antalyi si užíváme sluníčka, koupeme se v moři, je tu skvělé počasí, denně kolem 36 stupňů, a je tu také výborná místní kuchyně,“ svěřila se Veronika.

Po desetidenním relaxu čeká na zamilovaný pár opět pracovní maraton. „Hned po příletu nás čeká tour s kapelou Arakain, připravujeme vydání singlu s kapelou Anacreon a v Mýdlovém princi v Divadle Broadway a na zájezdech v Brně budu opět hrát Marču, tak na to se moc těším,“ dodala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám