Hlavní obsah
Článek

Herečka Vlastina Svátková, kterou známe mj. jako manželku hlavního hrdinu z filmu GangsterKa, porodila v květnu třetího syna. Čtyři měsíce po porodu je už zase jako proutek. Štíhlou figuru, kočárek s miminkem Matyášem a také druhého manžela, producenta Jiřího Kounického, předvedla na otevření nové italské restaurace.

Vlastina cíleně nehubne, syna plně kojí, stejně jako kdysi Adama a Kryštofa, které má z prvního manželství s režisérem Danem Svátkem. "Kojím, běhám kolem synů a šlo to ještě rychleji než předtím. Ani se nevážím. Málo spím, jsem unavená, nestíhám. Mně jdou ve stresu kila dolů sama," vysvětlovala na párty, kde ovšem unaveně nevypadala. Naopak zářila štěstím.

Už se vrhla i do práce. "Snažím se na sebe hodně práce nenakládat, ale moc mi to nejde. Jsem takový typ, který řekne ne, ale za dva týdny pak řekne ano. Role, kde bych musela být každý den na place, jsem zatím odsunula. Zato jsem si přibrala výrobu prstýnků a šperků a psaní scénáře. A občas mám taková jednodenní nebo dvoudenní natáčení. Ale hlavně chci být doma s malým," vypočítala.

Zajímalo nás, jak její starší synové vycházejí s jejím novým manželem. "Tam si to sedlo okamžitě. Jirka je ideální táta. On si omotá kolem prstu i děti, které nejsou jeho. Rozdíly se tam úplně setřely," mínila půvabná herečka.

Vlastina má tři syny. Nechtěla by ještě holčičku? "Takhle. Já jsem chtěla všechny věci, které už jsou malému malé, odvézt pryč, a manžel řekl, ať to radši ještě schovám. Takže na úmysly pořizovat si další dítě se zeptejte spíš jeho. On by chtěl, protože nerodí," uzavřela herečka a vyprávěla nám i o tom, jaký byl její poslední porod, kdy nic nešlo tak, jak si naplánovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám