Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Monika Leová (32) má oficiálně titul, je z ní inženýrka. Leová úspěšně dokončila Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde studovala statistiku. "Moc si to užívám, těším se na promoci. Až budu mít diplom v ruce. Končila jsem o letních prázdninách, dodělávala jsem diplomku. Bylo to hodně náročné, měla jsem to prezenčně, kloubila jsem to tak tak s prací," řekla Super.cz Leová.

Monice budou chybět nejen studentské výhody, ale také pravidelný úbytek váhy, který při zkouškovém období vždycky nastal. "Já při zkouškovém vždycky zhubla, nervy fungovaly. Co šlo do mě, šlo hned ven. Vždycky šla tak tři kila dolů. Teď si budu muset zřejmě najít nové stresy," usmívala se Leová.

Monika si užívala studentského života, který milovala. Ještě loni bydlela na koleji. "Všechno končí, Opencard, koleje, všechny výhody. Budu muset víc platit," dodala smutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám