Hlavní obsah
Článek

Pokud by mu náhodou nevyšla kariéra modela, může se stát zpěvákem stejně jako jeho táta Stanislav Hložek. Anebo ještě mnohem úspěšnějším! Poslední Muž roku Matyáš totiž volnou disciplínou dostal divačky v sále i na sociálních sítích do kolen. Přišly už i nabídky na vystoupení.

O tom sice někteří pochybovali, zda nevyhrál z protekce, ale měl mnohem více hlasů než ostatní v pořadí. I kvůli písničce, kterou dojemně zazpíval. Nebo kvůli tomu, jak na sobě zamakal. Ještě před pár měsíci totiž vypadal jako knedlík, dnes je z něj svalovec.

„Na písničku jsem měl samé pozitivní reakce. Gratulace jsem dostal i od některých profesionálních zpěvaček, kterých si vážím. Hanka Křížková mi říkala, že se mi to moc povedlo, stejně tak Linda Finková (zpěvačka, která učí zpěv i účastníky Tváře – pozn. red.). Snad i Hana Zagorová tátovi psala gratulaci a slova chvály,“ řekl Super.cz sympaťák Matyáš, který si všechny získal svou skromností a profesionalitou.

Podle organizátora soutěže Davida Novotného byli návštěvníci finále u vytržení. „Všichni za ním chodili a někteří i za mnou s tím, že nikoho z kluků ještě nikdy neslyšeli tak dobře zpívat. Podmanil si hodně lidí. A vím už i o několika nabídkách na vystoupení,“ řekl nám pořadatel.

„Já zatím slyšel o jedné. Uvidíme. Když bude možnost věnovat se modelingu, budu moc rád. Co se týče zpěvu, nedokážu říct, co bude, jak se to vyvrbí. Dělám navíc třeba ještě školu, jde o manažerská studia,“ vysvětloval nám Matyáš, kterého také dostihla missí nemoc, když se po soutěži rozešel s přítelkyní, sestrou jedné z vítězek soutěže krásy.

Spekulovalo se, že moc nedává jeho nenadálou slávu.

„Snad se nás ta missí nemoc nedotkne. Uvidíme. Přítelkyně žárlí, ale myslím si, že zdravě,“ myslel si fešák ještě před nedávnem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám