Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěstí v neštěstí. Jinak se to nedá říct. Maminka krásné herečky Máši Málkové, kterou známe mj. z hlavní role ve filmu Fotograf, žila na Britských panenských ostrovech, konkrétně na hlavním ostrově Tortola. Ten padl za oběť hurikánu Irma. Zničeno je 98 % všech domů i celá infrastruktura.

Fotografka Marie Kurovská žila na ostrovech několik let. Před několika týdny plánovaně odletěla do Česka. To ještě nikdo neměl tušení, že Karibik bude ohrožovat hurikán. "Jsem v bezpečí, aniž bych to tušila, přiletěla jsem do Čech před pár týdny. Bůh mne opravdu zavčas přesunul do bezpečí. Utekla jsem smrti," ujistila své přátele i známé na sociální síti. O dům, kde žila, pochopitelně přišla.

S vědomím, že je maminka v pořádku, Máša nyní v klidu zkouší divadelní hru Zatmění, na jejíž tiskové konferenci se s kolegy objevila. Příběh plný dojemných situací i nečekaného humoru poprvé ožije v české premiéře již 3. října na prknech Divadla Broadway. Inscenace Zatmění je dramatizací knihy Vyhasínání mozku Martina Kleina, která se stala nejpopulárnější knihou 20. století.

Reklama

Další články

Načítám