Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová má napilno. Aktuálně dokončuje diplomku na DAMU, zkouší absolventské představení s pracovním názvem Kouř, současně nyní také vychází dva videoklipy, kde má hlavní roli, herectví kloubí s dabingem, budeme ji vídat i v televizní reklamě.

Film Miluji tě modře, v němž hrála hlavní roli, už si můžete pustit už i na DVD, ale bude i jedním ze soutěžních snímků na 39. festivalu filmových a televizních komedií v Novém Městě nad Metují. Ten odstartuje 17. září a potrvá do 23. září. „Humor tohoto filmu není takový, že byste se u toho plácali smíchy do kolen, je naopak spíše jemný a inteligentní. Film je hodně výtvarný a romantický. Divák se určitě může těšit na krásnou kameru Asena Šopova a velmi kvalitní hudbu Markéty Irglové, která má Oscara, což v běžném komediálním filmu nebývá obvyklé,“ chválí snímek herečka.

Denisa našla ve filmu také vlastní seberealizaci při navrhování kostýmů, které jí šili na míru. Díky tomu do filmu více pronikla. „Měla jsem velký přístup k tomu, jak se celý film připravuje, a to zásadně ovlivnilo můj vztah k němu. Ačkoliv nejsem v reálu podobná hrdince Tereze, která je křehká žena. Denisa Nesvačilová je tvrďák a pankáč," směje se.

"Jestli mě to někam transformovalo, tak rozhodně ne na stálo. Jediné, co mám s Terezou společné, je to, že obě ukážeme křehkost po boku správného muže. Stejně jako jí, stalo se i mně, že jsem řešila dilema ve vztahu, a bohužel jsem se rozhodla špatně. V budoucnu bych se řídila už jen tím, že bych se nesnažila nad věcmi příliš přemýšlet, protože všechno se vždy vyřeší tak, jak má," míní.

Herečka přišla na tiskovou konferenci k festivalu komedií v doprovodu dvouletého psa Čestmíra, kterého zachránila před jistým osudem v útulku. „Pojmenovala jsem ho možná netradičně, ovšem česky, a to jsem chtěla. Když jdete po parku a zavoláte Pegasi, přiběhne dvanáct psů, tři medvědi, dvě ovce a padesát cikáňat. Na Čestmíra nic, jen můj pes. A zná ho celý Žižkov,“ dodává Denisa se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám