Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánové, kteří v posledních letech zvítězili v soutěži Muž roku, se po získání titulu stávají ze zadaných velmi rychle single. Loni se rozešel s holkou Pepa Kůrka, letos čerstvý vztah se sestrou České Miss Lucie Hadašové moc dlouho nevydržel synovi Stanislava Hložka.

Na slavnostním večeru koncem srpna v Náchodě spolu ještě Matyáš Hložek a Kateřina Hadašová pózovali pro objektivy fotoaparátů a byli přesvědčeni, že jejich lásku nemůže nějaký titul pokazit. A Katka tvrdila, že ona určitě na holky, které teď na Matyáše poletí, žárlit nebude.

No, nestalo se tak. "Už spolu nejsme, nevyšlo to. To se stává," potvrdil rozchod Matyáš. S Kateřinou se rozešli po necelých pěti měsících vztahu. Podrobnosti si nechal pro sebe, ale v kuloárech jsme již po vyhlášení soutěže slyšeli právě o problémech se žárlivostí. A Matyáš přiznal, že už ho nějaké holky na rande pozvaly.

Reklama

Další články

Načítám