Hlavní obsah
Článek

Je z ní vdaná paní. Muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová, kterou známe především z muzikálů v Divadle Broadway, do toho po čtyřech letech známosti praštila. V sobotu se vdala za svého přítele Marka, který ji loni požádal o ruku. Svatba se konala na zámku Mitrowicz v Kolodějích nad Lužnicí.

„Při nástupu nám zpíval sbor, který vedu, a když jsem slyšela první tóny, začala jsem hned brečet, byla jsem dojatá. Obřad byl velmi emotivní a osobní, jelikož oddávající nás s Markem zná odmala a pomáhala nám také s přípravami naší svatby,“ sdělila první dojmy zpěvačka.

Součástí svatby byl také novomanželský slib. „Ten Markův byl tak úžasný, že jsem potom ten svůj málem ani neřekla,“ svěřila Pavlína. Zpěvačka od sobotního dne v civilu používá manželovo příjmení Váchová, v divadlech bude vystupovat dále jako Ďuriačová.

„Svatbu jsme si moc užili, měli jsme skvělou kapelu, oslava probíhala až do brzkých ranních hodin, takže vše se nakonec podařilo tak, jak jsme chtěli,“ dodala zpěvačka, kterou již tento týden opět čeká účinkování v muzikálu Mýdlový princ a zkoušení nové role do muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám