Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní finále České Miss se muselo obejít bez zahraničního soustředění, kde se vždy natáčí medailonky dívek, a hlavně se fotí snímky v plavkách. To ale neznamená, že fotky, na které se nejvíce těší zejména muži, nevznikly.

Pod taktovkou fotografky Petry Odrazilové probíhalo samotné focení na písčité pláži v lomu u Valtic. Do médií se doposud dostaly neupravené backstagové fotky, které si vysloužily kritiku.

Dvanáct finalistek během focení v jednodílných plavkách odhalilo postavy, na kterých průběžně pracují. Některým dívkám jejich snažení začíná přinášet ovoce, ale zároveň je vidět, že některé přes léto trochu zhřešily a musí na sobě ještě zapracovat, chtějí-li uspět a pracovat jako modelky.

Zmíněná absence zahraničního soustředění, kde obvykle podobné fotky vznikají, nahrává teorii, že Česká Miss diplomaticky řečeno ztratila svůj dřívější lesk. Po mnoha letech finále neodvysílá žádná velká komerční televize. Finále, které se uskuteční 23. září v DRFG Areně v Brně, poběží pouze na jedné z regionálních televizí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám