Hlavní obsah
Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (77) vyrazila se synem na dovolenou do Tuniska. K moři vyjela po dvou letech, tak je nadšená. Každé ráno má stejný rituál. Začíná kávou a hned potom tělo rozhýbe plaváním v moři. "Ještě nemám ani umytý zuby a už piju kafe a dvacet minut sedím. A pak, když je blízko voda, tak do ní jdu. Abych se probrala. Trvá mi poctivou hodinu, než se proberu a můžu fungovat mezi lidmi," řekla Super.cz.

Hraje v divadle i natáčí, takže fyzičku má dobrou i bez cvičení. "Měla bych cvičit, hodně si to vyčítám. Jsem hrozně líná. Furt ale pobíhám, pohyb mám i venku na zahradě, se psem chodím, tak si říkám, že to třeba stačí," usmívala se.

"Furt přenáším hadry, nádobí, aby bylo všude uklizeno. A najednou je deset hodin," smála se Obermaierová, která je v pohybu také na jevišti. "Hraju v Mýdlovém princi, to je nápor. Ale člověk je zvyklý. Víkend mám třeba tři představení, pondělí točím. Je toho dost. Pořád jsem v pohybu. Říjen a listopad mě čeká Brno, kde v Bobycentru budeme hrát Mýdláka, tak to bude trošku fuška. Ale bydlíme hned za rohem, je tam mladá parta, Sagi, kterého miluju, takže se na to moc těším," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám