Hlavní obsah
Článek

Bezpečnou destinaci pro svoji letošní dovolenou, daleko od zuřících hurikánů, zvolila americká herečka, známá především ze seriálu Zoufalé manželky, Eva Longoria (49) se svým manželem Josem Bastonem. Na řeckém ostrově Mykonos mají momentálně překrásné počasí.

A dovolená je to opravdu romantická! Eva se od svého muže prakticky nehne a on ji zahrnuje nepřetržitou pozorností, laskavými doteky a mazlením.

Když spolu ti dva necukrují, je to jen tím, že Jose si zrovna užívá některého z vodních sportů. Tento čas Eva poctivě věnuje údržbě svého již tak dokonalého opálení.

Z fotografií, kde je zachycena v bikinách, jasně vyplývá, že tato seriálová hvězda, kterou v roce 2005 a 2006 časopis Maxim vyhodnotil jako nejvíce sexy hvězdu ženského pohlaví, už zdaleka nemá tak dokonalou postavu jako před pár lety. Přednedávnem dokonce některá média spekulovala o tom, že je těhotná.

„Musím vám všem oznámit, že jsem jedla sýr,“ tvrdila Eva těm, kteří z ní po zhlédnutí fotek, na nichž má přeci jen vypouklé bříško, udělali těhotnou ženu. Důvodem nezvyklého zakulacení herečky byla, podle jejích vlastních slov, intolerance na laktózu.

„Chtěla jsem to říct, protože celá moje rodina mi volá a ptá se, jestli jsem těhotná. Ano, vypadá to tak, ale je to jen sýrová koule v mém břiše. Je fakt, že vypadám tlustě, ale víte co, to se stává...,“ uzavřela před pár měsíci spekulace.

Inu, zdá se, že sýr si nedokáže odepřít ani během těchto dnů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám