Hlavní obsah
Článek

Je to měsíc, co se provalil rozchod hereckého páru, sedmdesátiletého Oldřicha Víznera (76) a jeho o pětadvacet let mladší ženy Vendulky Křížové, se kterou má tři děti. Vízner si našel ještě mnohem mladší novou partnerku, která je mladší dokonce o 46 let.

Vendulka se nyní poprvé objevila ve společnosti, s fenkou Bohunkou dorazila na Psí den na Praze 13. Teriér je ostré plemeno, takže paničku parádně hlídal a dál hlídá nejen ji, ale i její děti. Jen muže už ne. "Toho už jenom vítá," řekla nám Vendulka.

"Nebydlíme spolu. Ale často nás navštěvuje. Tatínkovskou roli plní," svěřila Super.cz s tím, že manželskou tedy už opravdu ne. Smutně ale nevypadala, zdá se, že je se situací smířená. O novém partnerovi ale zatím neuvažuje.

"O takových věcech se ani asi nedá uvažovat. Ty buď jsou, přijdou, anebo odejdou," míní. A jak rozchod po letech snáší? "Myslím, že život nás pořád někam posouvá. Asi to tak mělo být, je to tak v pořádku. Řekla bych, že jsem v pohodě. Děti i práce mi přinášejí radost, jsem spokojená," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám