Hlavní obsah
Článek

Karel Jinda je sice tanečník, v muzikálu Krysař v Divadle Kalich jej můžeme vidět ve stěžejní roli "dobrozláka", ale kromě toho fušuje také do návrhářského řemesla. Po premiéře si jeho model oblékla i kolegyně Marie Křížová, šaty od něj nosila i Michaela Tomešová (32). Pěkné kousky. Na svém kontě má ovšem i jeden příšerný, který před pár lety vynesla na Plese v Opeře Hanka Kynychová (55).

"Už asi někdy v jedenácti jsem začal šít na panenky a pak pro rodinu, sestřenice a jejich kamarádky," vyprávěl nám Karel. "No a když mi bylo patnáct, tak jsem si udělal takovou první přehlídku u nás v Počernicích v divadle. Studoval jsem oděvní školu, ve čtvrtém ročníku jsem začal tančit. Takže přišlo dilema, jestli se věnovat spíš návrhářství, anebo tanci. A dopadlo to tak, že se snažím o obojí. Tancuju v divadlech a šiju oblečení pro kamarády," dodal.

"Už jsem oblékal i víc známých lidí, třeba i Hanku Kynychovou," nechtěně si sám naběhl Karel, protože právě na model, který Hanka oblékla na Ples v Opeře a sklidil úplně příšerné kritiky, jsme se ho sami chtěli zeptat.

"No já pro ni dělal i jiné šaty, třeba na letošní ples Prahy 1. Ty na Ples v Opeře byly fakt děsné, to přiznávám. Byla to velká akce, Hanka mě oslovila a byl jsem z těch šatů nervózní a nedopadlo to. Teď už je to snad lepší, doufám," svěřil upřímně Karel.

"Rád tvořím modely, ve kterých jsou ženy hodně sexy. Tedy pokud se na to cítí a není jim to nepříjemné," uzavřel a slíbil, že už se pokusí nikdy nevytvořit takovou hrůzu, jakou měla před třemi lety na sobě Hanka.

Reklama

Další články

Načítám