Hlavní obsah
Článek

Moderátor Láďa Hruška (46) vyrazil po měsíci už podruhé do Tuniska. Jel si spravit chuť po červencové dovolené, kterou trávil ve tříhvězdičkovém hotelu. Nyní dal Tunisku druhou šanci a vyplatilo se, je nadšený.

"Minule to byla katastrofa, kterou bych nepřál ani největšímu nepříteli. Všude jsou ale hotely, které jsou pekelné, tak když jsem dostal nabídku, abych vyrazil do Tuniska znovu, nebyl důvod, proč ji nepřijmout. A nyní jsem nadšený. Naprosto skvělý hotel, služby, pláže. Bomba," řekl Super.cz Hruška.

Láďu diváci znají z pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, v plavkách ho ale nevídají. Hruška nám prozradil, že si postavu hlídá, aby vypadal dobře na obrazovce, která přidává, ale víc to neřeší.

"Jsem lenoch. Období fitka už mám za sebou, mě to prostě nebaví. S přibývajícími roky je starost o postavu pořád složitější. Teď to mám tak, že dělám denně po probuzení dvacet kliků, nejím pečivo a v jídle se hlídám. Necvičím, abych na sebe mohl koukat do zrcadla, ale proto, že se musím vejít na televizní obrazovku," dodal Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám