Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) září vedle nového přítele, fotbalisty Patrika Dresslera, a je to znát. Nejen na úsměvu, ale také na kilech navíc. Už se zase může pochlubit ženskými křivkami a užívá si to.

Modelka začátek letošního roku výrazně pohubla. Mohl za to nejen rozchod s dnes již expřítelem Jakubem Horou, ale také nemoc a stres kolem problémů s vedením České Miss. Nikol se dostala na nejnižší váhu v životě a při výšce 180 centimetrů vážila pouhých 56 kilo.

Nyní jsou ztracená kila zpět a Švantnerová vypadá parádně. Své dokonalé tělo předvedla na dovolené v Tunisku, kde si užívá sluníčka s kamarádkou Martinou. "Cítím se skvěle. Jsem ráda, že se zase cítím dobře ve svém těle. Vyhublá jsem se nelíbila přátelům, ani sama sobě," řekla Super.cz Švantnerová.

V Tunisku je poprvé, ale prý určitě ne naposledy. "Sama jsem překvapená, jaké jsou tu pláže. To tyrkysové moře a bílý písek jako mouka. Jsem nadšená," dodala Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám