Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Úvodní kolo čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas pro Jitku Boho (32) dopadlo nad očekávání dobře. Česká Miss z roku 2010 jako Beyoncé posbírala nejvíce bodů a zvítězila. Uspěje v soutěži i jako podstatně méně atraktivní Marilyn Manson?

Ztotožnit se s Beyoncé pro Jitku nebylo těžké. Tentokrát jí ovšem její ženské přednosti nebudou k ničemu. Kvůli přeměně v extravagantního zpěváka ji museli v maskérně pořádně zošklivit. U vítězky prvního kola tak dojde k obratu o 180 stupňů.

„Musím říct, že z této proměny mám trochu obavy, protože jsou tam opravdu hodně náročné hloubky a do toho choreografie, ohně a tak dále. Určitě to ale zvládnu,“ řekla před natáčením Jitka, která v maskérně strávila podstatně více času, než je u ní při líčení zvykem.

Česká Miss přetvořená do zpívající kreatury nebude jedinou zajímavou podívanou další epizody Tváře. Velká očekávání vzbuzuje i omlazená Leona Machálková (56) jako Britney Spears (42) či Dalibor Gondík (54), jehož úkolem bude ztvárnit country prsatici Dolly Parton (78).

Reklama

Další články

Načítám