Hlavní obsah
Článek

Svraštělý krk, zkrabatělé ruce, unavené oči, shrbená záda… Po celém světě populární naučný televizní kanál udělal z něžné a krásné Kláry Issové (45) hvězdu, když z ní vytvořil slavnou stařenku! Herečka, která se v Česku naposledy objevila v komedii Všechno nebo nic a v lednu zazáří v „Zoufalkách“, si v seriálu Genius totiž zahrála slavnou Marii Curie-Skłodowskou. Podívejte se na video, kde o tom vypráví!

V díle National Geographic, v němž v hlavní roli Alberta Einsteina září hollywoodská hvězda Geoffrey Rush (kapitán Barbossa v pěti snímcích o Pirátech z Karibiku), vystupuje především postaršená.

„Bylo to vtipné. Ve tři ráno jsem si sedla do maskérny, v pět jsem otevřela oči a koukala v zrcadle na babičku. Připravuje mě to na to, jak asi budu vypadat. Paruka, vrásky a stáří mě ale nijak nevyděsily. Stárnutí je krásné. Když ho člověk unese, je spokojený v každém věku. Pak se odráží spíš to, co je vevnitř,“ svěřila se Super.cz krásná Klára Issová, která pár let před čtyřicítkou vypadá tak skvěle, jako snad nikdy ne.

Povídali jsme si na focení plakátu k filmu podle knížek a scénáře Haliny Pawlowské Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

„Je to krásný film a šlo o nádhernou spolupráci s Filipem Renčem. V téhle roli také stárnu, ale končí zhruba mým věkem. Babičku ze mě tedy nedělali, to z jiných. Možnost proměňovat se mě ale na této profesi baví. Maskéři dnes vůbec umí fantastické věci,“ pochvaluje si.

„Olinka ve filmu stejně stárne, takže potřebuje jiné vlasy a make-up, měnily se i masky. Chtěli jsme, aby každé období jejího života bylo uvěřitelné,“ vychvaluje práci maskérů.

A protože se už při předchozí spolupráci s producentem Pavlem Páskem (Všechno nebo nic) ukázalo, že komediálního talentu má nadbytek, v lednu se asi i bez postaršování od maskérů můžeme těšit na její další perfektní výkon!

Související témata:
Génius
National Geographic

Reklama

Další články

Načítám