Hlavní obsah
Článek

Fotbaloví internacionálové Tomáš Skuhravý a Jaromír Navrátil nemají společnou jen kariéru ve fotbale. Oba jsou také otci krásných dcer. Navíc módní návrhářka Michaela Skuhravá a Barbora Jelínková Navrátilová jsou kamarádkami a mají na svědomí charitativní projekt Jsem kým jsem, do kterého se již zapojili Karolína Plíšková, Michal Hrdlička, Alan Babický a další. Dalo se očekávat, že na focení kampaně dobročinného projektu, který mají na svědomí jejich dcery, se potkají i Skuhravý a Navrátil.

Během focení jsme se ptali na vzájemné vztahy. „S tatínkem máme dobrý a přátelský vztah. Už to není vztah holčičky a tatínka, ale dospělé ženy a otce. Každý máme své životy, ale zajímáme se o sebe. Focení jsme si moc užili. Byla sranda. Bavilo mě to,“ svěřila se Skuhravá.

A ačkoliv se Navrátil zprvu do focení neměl, nakonec si to užili i on a jeho dcera. „Táta se z fotbalového světa stáhnul a věnuje se rodině a své práci v realitách. Není typ, který by se někde rád prezentoval, ale přesvědčila jsem ho a jsem za to ráda. Myslím, že do tohoto projektu patři i muži, kteří jsou v našich životech zásadní,“ vysvětluje Navrátilová.

Související témata:
Tomáš Skuhravý

Reklama

Další články

Načítám