Hlavní obsah
Článek

Kalifornskými silnicemi se prohání postrach jménem Aron Carter (29). Dokud bude mít vyžilý zpěvák u sebe řidičský průkaz, dopravní provoz nebude bezpečný.

Bývalá dětská hvězdička byla v červenci zatčena během silniční kontroly. Bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys byl pod vlivem návykových látek a v autě převážel marihuanu. Putoval tak na policejní stanici, kde vznikla fotka do databáze delikventů, která vyděsila jeho dřívější fanynky. O pár týdnu později na silnici zažil další drama.

„Život je fakt neuvěřitelný! Mám za sebou strašnou nehodu, úplně jsem odrovnal svoje BMW. Odnesly to moje ruce i nohy a nos mám úplně na sra*ku,“ napsal Aron v úterý na sociální síti. Zpočátku se zdálo, že šlo o velkou tragédii. Zpěvák totiž dodal: „Nic takhle vážného jsem ještě nezažil. Už mám za sebou ledacos, ale nic se nedá srovnat s tím, co se stalo dneska!“

Když pár zbývajících fanynek projevilo obavy o jeho zdravotní stav, uklidnil je, že to vlastně není až takové drama. „Neloučím se. Nehody se prostě stávají. Díky všem za podporu,“ upřesnil. Zpěvák plánuje vystoupit v sobotu v Memphisu, takže nehoda nejspíš opravdu moc vážná nebyla.

Reklama

Další články

Načítám