Hlavní obsah
Článek

Natáčení nové komedie Pepa s Michalem Suchánkem (58) v hlavní roli je v plném proudu. Na place se herec setkává s Petrou Špalkovou (42), Alicí Bendovou (50), Filipem Blažkem (50) nebo Natálií Grossovou (21).

Tvůrci film označují jako černou komedii o muži, který ‚od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život‘. „Napadlo mě, že častokrát uvažuju jako hlavní postava. I situace, které se kolem mě odehrávají, si doprovázím vlastními vnitřními komentáři, podobně jako je to v tomhle filmu. Jsem velmi často tímhle Pepou. I když, na rozdíl od něj, můžu mít spoustu přátel nebo kamarádů, jakmile se stane nějakej průser, prožiju si ho sám. Jen se svou hlavou. Kamarádi můžou nasměrovat, poradit, ale v těch rozhodujících okamžicích býváme stejně sami, se svými nepřenositelnými pocity, stavy nebo rozhodnutími,“ říká (nejen) k roli Suchánek.

Jeho filmová manželka Zdena, ‚vychytralá mrška, která si ho nabrnkne ze zištných důvodů‘, v podání Petry Špalkové dodává: „Pro mě je film o velkém outsiderovi, průměrném chlapíkovi, který nikdy nebyl dostatečně pochopen ani milován a je neuvěřitelně sám, přestože má rodinu.“

Tu dotváří dcera Zdenička, puberťačka s kroužkem ve rtu a černě orámovanýma očima, kterou hraje Natálie Grossová. Natálku už mohli diváci vidět v seriálu Přístav, divadelní publikum ji zná z muzikálu Ples upírů.

Autorem scénáře a zároveň režisérem filmu Pepa je Ján Novák. Snímek se natáčí v srpnu a září v lokacích Kladno, Mělník a Praha a jeho děj diváky vezme i zpět do 70. až 90. let minulého století.

V dalších rolích se objeví Kristýna Kociánová, Jakub Kohák, Anna Stropnická, Martin Pechlát, Marek Vašut, Vlastík Kaňka, jenž ztvární mladšího Pepu, a další. Premiéru bude mít snímek v první polovině roku 2018.

Reklama

Další články

Načítám