Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Románek mezi princem Harrym a americkou herečkou Meghan Markle (36) není žádným tajemstvím. Pár si však vzájemnou lásku dosud střežil. Až po roční známosti kráska, která by se mohla stát novou členkou britské královské rodiny, promluvila o svém soukromí.

Princ Harry se už chtěl svou přítelkyní pochlubit na svatbě Pippy Middleton, nakonec jej ale na obřad nedoprovázela a měla možnost zúčastnit se jen after párty. Chvíle, kdy se Meghan a Harry představí jako oficiální pár, je ale nevyhnutelná.

Pouhý den poté, co Buckinghamský palác oznámil, že William a Kate očekávají třetí dítě, se pozornost přesunula na princova mladšího bratra. Meghan Markle se totiž v magazínu Vanity Fair rozpovídala o svém soukromí.

„Jsme pár a milujeme se. Jednou přijde chvíle, kdy budeme připraveni pokročit dále a podělíme se o naše životy. Lidé však musí pochopit, že o tom rozhodneme sami. Naše láska se prozatím týká jen nás dvou, a to je na ní výjimečné. Takhle jsme šťastni,“ svěřila Meghan magazínu.

„Nic se na mně nezměnilo. Pořád jsem tou stejnou osobou, jakou jsem byla dříve. Nikdy jsem se vztahy nenechala příliš ovlivnit,“ dodala kráska, která může dosáhnout popularity srovnatelné s vévodkyní Kate. I když média spekulují o zásnubách, Meghan chce vztah s Harrym co nejdéle udržet na současné rovině, která jim oběma vyhovuje.

Britští bookmakeři ale mají o jejich soukromém životě jasno. K zásnubám podle nich dojde do konce roku a příští rok se Spojené království kromě třetího potomka Kate a Williama dočká další královské svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám