Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda kapely Support Lesbiens (dnes Portless) Kryštof Michal (43) si začátek školního roku uměl s rodinkou užít.

Společně s manželkou Klárou a dcerou Elsou se objevili na workshopu pro děti známých osobností. Rozverná Elsa (8) je raubířka každým coulem a nezapře svou podobu s půvabnou maminkou.

"Máme novou třídní učitelku, která je z Moravy. Už chodím do třetí,“ chlubila se na akci, kde si děti hrály s interaktivní knihou, zpěvákova dcera, kterou hned první školní den zajímalo jediné - jak vyváznout z průšvihů a co si hlídat.

"Když budu mít šest poznámek, je to třídní důtka! Takže si musím dát bacha," koulela očima malá divoká kráska, na kterou jdou její rodiče fikaně. "Nejvíc hustá budeš, když sice budeš raubířka, ale budeš mít samé jedničky,“ snažili se ji pyšní rodiče trošku zkrotit.

Kryštof Michal má s manželkou ještě dospívajícího syna Eliáše, který byl na dětskou akci přeci jen už velký, a tak s rodinkou nedorazil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám