Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že poprvé ve filmu debutovala už v roce 1995, se jí do dnešních dnů moc velkého mezinárodního věhlasu nedostalo. Pokud tedy nepočítáme dvojdílný koprodukční snímek Itálie, Rakouska a Německa Císařovna Sissi z roku 2010, kde si zahrála Alžbětu Bavorskou.

Až teď se italská herečka Cristiana Capotondi (36) dočkala své velké slávy, ale lze pochybovat o tom, že by to byl záměr. Když totiž pózovala fotografům na červeném koberci filmového festivalu v Benátkách, zradil ji odvážný výstřih šatů a ona tak vyslala celému světu roztomilý pozdrav.

Herečka ale situaci ustála s grácií a úsměvem. Aby ne! Zdaleka letos nebyla první celebritou, které by se něco podobného stalo. A pořád je to menší prohřešek, než když si třeba téměř stejně stará britská zpěvačka Keyshia Cole oblékla na party módního návrháře Jeremyho Scotta průhledný model od Gucciho za astronomickou cenu a zapomněla si na něm cedulky velikosti malé vlajky. To bylo teprve faux pas!

Reklama

Další články

Načítám