Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v dalším díle rodinné reality show Výměna manželek nebude nouze o bizarní manželské rošády. Tentokrát se diváci mohou těšit na věkově nesourodou rodinu ze Semil, kterou tvoří teprve sedmnáctiletá Iva a její muž Karel (45) s nímž má dceru Dominiku (13 měsíců).

Na druhé straně se diváci seznámí se Soňou (28), Karlem (31), jejich dcerami Natálií (8) a Kristýnou (10) a synem Karlem (21 měsíců), kteří žijí v Chomutově.

Iva s Marianem jsou svoji půl roku, ale seznámili se, když bylo Ivě jen čtrnáct let. A právě mladičká Iva se ve své druhé rodině musí najednou postarat o tři děti! Iva se přitom podle manžela dostatečně nevěnuje domácnosti a je neustále u počítače. Ani úklid prý není zrovna její silnou stránkou. I to byl důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili.

Ivin přístup bohužel za velmi krátkou dobu pozná i náhradní manžel Karel. Už po pár dnech mezi oběma začne velký konflikt právě kvůli nezájmu mladé Ivy, která se spíše než péči o děti věnuje kouření cigaret na balkoně.

Co však také čekat od dívky, která by za normálních okolností v sedmnácti letech měla opravdu jiné zájmy než výměnu plínek a mateřské povinnosti? Na ukázku laxního přístupu náctileté maminy se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám