Hlavní obsah
Článek

Na slavnostních ceremoniálech a filmových premiérách umí Catherine Zeta-Jones (54) dokonale prodat svůj ženský půvab. Do manželského lože ale hollywoodská hvězda samozřejmě uléhá nenalíčená.

I když je Catherine britského původu, svým vzhledem připomíná spíše Španělku. Dokonale tak po boku Antonia Banderase (63) zazářila ve filmu Zorro: Tajemná tvář. Krásná brunetka si potrpí na výraznější líčení, které k jejímu typu žen sedí. O to větším překvapení bylo, když si v posteli udělala selfie přímo po probuzení.

Oscarová herečka, která má s Michaelem Douglasem (79) sedmnáctiletého Dynala a čtrnáctiletou Carys, nechala fanoušky nahlédnout do svého soukromí. Na ranní fotce je k nepoznání. Takhle by se Catherine po červeném koberci určitě neprošla.

Hvězda muzikálu Chicago si prozatím vystačí s kosmetikou. Až se ovšem na její tváři zřetelněji projeví přibývající věk, nebude se bránit návštěvě kliniky plastické chirurgie.

„Proti plastikám vůbec nic nemám. I když se o mě napsalo ledacos, pod kudlou jsem ještě nebyla. Pokud bych měla tu potřebu na sobě něco změnit, udělám to. Když se někdo díky úpravám obličeje cítí lépe, tak na tom přece není nic špatného,“ řekla o umělém omlazování herečka.

Reklama

Další články

Načítám