Hlavní obsah
Článek

V roce 2014 se George Clooney (62) v italském městě, které je cílem romantických pobytů, rozloučil se svobodou. Teď už do Benátek dorazil jako spokojený manžel a tatínek tříměsíčních dvojčat.

Clooneyovi nepřijeli oslavit výročí svatby, ale na mezinárodním filmovém festivalu spolu uvedli drama Suburbicon: Temné předměstí, které George režíroval. S filmem odehrávajícím se v USA na konci 50. let se v soutěžní sekci uchází o Zlatého lva.

Režisér a jeho manželka mají na Benátky ty nejlepší vzpomínky, takže na slavnostní premiéře samozřejmě nemohli chybět. Amal, která před třemi měsíci porodila dvojčátka Ellu a Alexandera, na festivalu zazářila ve fialových šatech z módního domu Versace. Právničce bojující za lidská práva mateřství moc sluší.

Film Suburbicon: Temné předměstí kromě Clooneyových podpořil další slavný pár. Po červeném koberci se prošel představitel hlavní role Matt Damon (53) s manželkou Lucianou Barroso. Herec je letos v Benátkách velkou hvězdou. Festival zahájil svou další novinkou s názvem Zmenšování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám