Hlavní obsah
Článek

Jedním z vrcholů letošního ročníku benátského filmového festivalu byla účast dvou legendárních hollywoodských hvězd. Robert Redford (81) a Jane Fonda (86) v Itálii uvedli film Our Souls at Night, který je opět společně přivedl před kameru.

Herecké ikony za sebou mají desítky rolí, na červeném koberci z nich však vyzařovalo stejné charisma jako v minulém století. Redford a Fonda si už spolu zahráli ve filmech Štvanice (1966), Bosé nohy v parku (1967) a Elektrický jezdec (1979). Na další společnou příležitost čekali dlouhých 38 let.

Film Our Souls at Night byl sice v Benátkách uveden mimo soutěžní sekci, díky účasti dvou legend se však dočkal ohromné pozornosti. Robert Redford a Jane Fonda před slavnostní projekci obdrželi ceny za celoživotní přínos filmu.

Herci jsou i v pokročilém věku plní energie a nebrání se natáčení intimních scén. „V Bosých nohách v parku jsme hráli mladý pár, teď hrajeme staré lidi, kteří také prožívají lásku a provozují sex. Podle mého názoru toho mohlo být vidět víc. Postelová scéna je docela krátká,“ zažertovala Jane Fonda na tiskové konferenci k filmu Our Souls at Night.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám