Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme vás informovali, že je Ezdráš Hýbl (36) zamilovaný až po uši. Vztah talentovaného zpěváka se nyní posunul, neboť Ezy požádal svou slovenskou přítelkyni Simonu o ruku.

Zásnuby probíhaly v opravdu romantickém duchu v Chorvatsku. „Jelikož mám kapitánské zkoušky, tak jsem půjčil loď a vyjeli jsme na opuštěný ostrov Lopud vzdálený čtyřicet minut plavby od ostrova Šipan, kde jsme trávili naši dovolenou. Klekl jsem si jako za starých časů a ona řekla ano,” popisuje zásadní životní moment Ezy, kterému jeho dokonale naplánovaný okamžik zkazila bouřka, kvůli které se pár musel vrátit na pevninu.

„Masakr, který jsme pak prožili na lodi, se snad ani popsat nedá. Obrovské vlny, blesky, déšť a křik mé přítelkyně byly testem mých schopností, nicméně jsme to nakonec zvládli,” dodává Ezy. O důvod víc, proč na zásnuby nezapomenout.

Zpěvák byl rád, že jeho snoubenka během bouřky nepřišla o prsten, který nechal na míru vyrobit u svého bratra Lukáše, jenž mimo jiné hraje i v jeho kapele. „V klenotnictvích se mi nic nelíbilo, tak jsem prsten nakreslil a bratr mi ho vyrobil,” říká Ezy, který věří, že jeho zásnuby mají o to větší kouzlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám