Hlavní obsah
Článek

Na rozdíl od ostatních kolegyň se Hana Vagnerová (41) cítí v roli modelky jako ryba ve vodě. Když tedy dostala nabídku stát se tváří kolekce Petry Balvínové, tak neváhala ani vteřinu.

Pravdou ale je, že cesta k této roli byla pro herečku dost klikatá. „Petra mě kdysi dávno odmítla, když jsem ji požádala, jestli by mi nepůjčila šaty do Varů. Tehdy mi říkala, že by to bylo nefér vůči jejím zákaznicím. O dva roky později mi sama nabídla jedny šaty, ale to už jsem měla půjčené šaty od někoho jiného. Tak jsme se dvakrát odmítly, ale stále jsem Petřinu tvorbu sledovala,” říká hvězda seriálů Vyprávěj, Nevinné lži, Vraždy v kruhu či Já, Mattoni.

„Líbí se mi, že dělá věci kvalitně a originálně. Když máte v šatníku její věc, tak máte klenot,” říká Hanka a dále na adresu designérky působící pod značkou Tiqe dodává: „Petra Balvínová je nejenom mimořádně talentovaná a originální návrhářka, ale také extrémně zajímavá žena! Její modely vyžadují mít sebevědomí a názor, a zároveň žena nesmí mít strach ukázat, kým ve skutečnosti je. To je přesně to, co já na ženách obdivuji. Proto jsem nesmírně šťastná, že jsem se s Petrou mohla na lookbooku podílet.“

Jak už jsme zmiňovali, Hanka si focení obvykle velmi užívá. Tentokrát to ale byla velká práce. „Bylo to úplně jiné, než fotit fashion fotky k rozhovoru. Práce na katalogu byla velmi těžká, nebyla to vůbec sranda. Měla jsem pocit, že v půlce focení zkolabuju,” dodává herečka, pověstná svou upřímností a pozitivní energií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám