Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pravá blondýnka může být jen jedna. Když ovšem Reese Witherspoon (48) vyrazí do společnosti se svou brzy osmnáctiletou dcerou Avou, mohou nastat pochybnosti.

Americká herečka si díky drobné postavě a věčnému úsměvu i po čtyřicítce udržuje mladistvý vzhled. Zatímco z její dcery vyrostla atraktivní dívka, Reese se vůbec nezměnila. Na první pohled tak mohou vypadat jako dvojčata, i když každá spadá do jiné generace.

Podobnost Reese s Avou byla zřejmá na premiéře komedie Který je ten pravý?. Oscarová herečka si s sebou přivedla svou mladší kopii. Nestárnoucí maminka překvapivě oblékla odvážnější šaty než dcera, již má s exmanželem Ryanem Phillippem. Reese na červeném koberci ukázala více kůže než Ava, která měla vzhledem ke svému věku dost usedlý model.

V Hollywoodu se zatím Witherspoon konkurence v podobě vlastní dcery bát nemusí. Ava ji však může nahradit v roli matky. Hereččin čtyřletý syn Tennessee, jehož otcem je Jim Toth, má v hlavičce trochu zmatek. „Ava je pro něj jako další máma. Dokonce jí místo mě popřál ke Dni matek,“ pobavila Pravá blondýnka historkou ze svého soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám