Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své neuvěřitelné ženské křivky chtěla na párty pořádané módním návrhářem Jeremym Scottem předvést pětatřicetiletá zpěvačka Keyshia Cole. Do hotelu Dream v Los Angeles tak dorazila v průhledném síťovaném kompletu.

Jenže, co čert nechtěl, stal se jí zbytečný trapas, který bývá v těchto situacích obvyklý. Keyshia si nevšimla cedulky, která jí na zadku u legín prosvítala. A u roláku měla tahle cedulka trojnásobné rozměry. U tak krásného modelu od Gucciho zdobeného křišťálem, který nepořídíte pod 100 tisíc korun, opravdu hrubá a zbytečná chyba.

Pokud vám tento model připadá povědomý, máte pravdu. V šatníku ho mají třeba Rihanna (36) nebo Kim Kardashian (43). Právě zmíněné hvězdy by ale mohly vyprávět, že ho opravdu nemůže nosit každý. Jakmile nemáte krásně tvarovanou postavu, vše na vás prozradí. A když už ji, stejně jako Keyshia, máte dokonalou, zase na vás může prásknout, že jste „roztržité trdlo“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám