Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize postupně začaly po prázdninách vysílat nové díly svých seriálů, se kterými pravidelně přicházejí i nové tváře. O Anně Slováčkové nebo Milanu Peroutkovi v Ordinaci jsme už informovali, roli v tomto seriálu přijala i Chantal Poullain nebo čím dál populárnější Klára Oltová. Tu už diváci mohli vidět ve Vraždách v kruhu i v seriálu Všechny moje lásky. A v neposlední řadě také v Divadle v Dlouhé.

Ve své nové seriálové roli hraje zdravotní sestřičku Květu. „Květa sice v nemocnici nebude mezi sestřičkami populární, omylem ji budou vnímat jako kariéristku, ale ona taková není. Jen si kvůli dětem nemůže dovolit ztratit práci, a tak o ni velmi bojuje a přijímá příležitosti, které přichází,“ říká o své postavě.

A svěřila se, že má trochu kuriózní problém s natáčením. „Nemůžu spát, když vím, že druhý den musím vstávat do Ordinace třeba v pět. Každou hodinu se v noci budím strachy, že zaspím. Kolegové mě uklidňují, že se to srovná, že se zklidním a budu normálně spát, zatím se mi to ale nedaří,“ posteskla si.

No a když do toho přijde i nová divadelní role, tak vlastně ani není kdy spát... „Nejhorší to bylo zpočátku. V začátku natáčení Ordinace jsem totiž zkoušela v divadle novou hru. Takže jsem byla zhruba v tomhle režimu: Od pěti od rána do dopoledne v Ordinaci, pak na zkoušku do divadla, v pět domů do role maminky (má dva syny - pozn.), pak uspat děti a naučit se texty na další den. Trvalo to takhle asi čtrnáct dní, ale přežila jsem a teď už snad přežiju všechno,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám