Hlavní obsah
Článek

Pozitivním zjevením na letošním udělování cen MTV Video Music Awards byla slavná dcera a dědička Michaela Jacksona (†50) Paris (25). Ta na sebe ihned upoutala pozornost. Od ostatních modelek, zpěvaček a hereček, které na této akci nemohly chybět, se výrazně odlišovala na první pohled. Vypadala tak trochu jako éterická víla a neměla oholené podpaží ani nohy.

Potetovaná modrooká začínající modelka s rebelskou minulostí se rozhodla, že tuto celosvětově sledovanou ceremonii, která se odehrála v neděli v Los Angeles, využije pro prezentaci svého politického manifestu a výrazně odsoudila eskalující násilí vycházející od amerických neonacistických radikálů v Charlottesville ve Virginii. „...máme nulovou toleranci vůči jejich násilí, nenávisti a diskriminaci. Musíme odolat!“ řekla mimo jiné.

Před diváky na pódium tato celebrita s hippie smýšlením předstoupila bosa, ale v šatech z poslední kolekce firmy Christian Dior. Na krku měla náhrdelník se jménem Michael, k jehož fotce později na sociálních sítích připsala dovětek: „Děkuji za dnešní šťastný večer. Doufám, že jsi na mě pyšný.“

Tento rok má Paris za sebou první velký modelingový úspěch. V květnu dokončila svoji první velkou kampaň, jíž se stala tváří, pro značku Calvin Klein. Pro peníze tenhle "kšeftík" ale asi nedělala. S osmi milióny dolarů, které každoročně dostává ze zděděné částky (odhaduje se na 100 miliónů dolarů) má zřejmě na dlouho vystaráno. Ve 33 a 40 letech má navíc získat další výrazné bonusy.

Líbí se vám neoholené ženy?
Ano
32,1 %
Ne
67,9 %
Celkem hlasovalo 1431 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám