Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informoval, třetí nejkrásnější muž Česka loňského roku Miroslav Dubovický, který zabodoval i na mezinárodní soutěži Mr. Universe, odkud si odnesl tituly za druhé nejkrásnější tělo světa a první nejkrásnější Evropy a také ocenění za nejkrásnější tvář, těsně po návratu z Dominikánské republiky zkolaboval.

Po několika pobytech v nemocnici, kde byl na kapačkách s akutním nedostatkem minerálů, jaký mívají anorektičky, a potížemi se srdcem, už se cítí lépe. Ideální to ale není a měl by se šetřit. "Měl jsem těžší období, už je to lepší, ale úplně v pořádku to není. Dávám na sebe větší pozor," ujišťoval.

"Šlo o to, že jsem dlouho držel dietu, protože jsem se připravoval na světovou soutěž Mr. Universe. Dva měsíce jsem byl bez sacharidů a podepsalo se to na těle. K tomu jsem dvakrát denně cvičil, navíc k tomu byla i škola, protože studuju FTVS. A celé to dohromady způsobilo, že mi selhal organismus," vyprávěl.

"Už jenom to, že měl brácha hodně práce, ráno chodil cvičit na lačno, jedl jen ty svoje diety, a večer to samé, tak jsem mu říkal, že to přehání a ať jí aspoň trochu normálně," nabádal ho i bratr Martin, který studuje medicínu. "A já vždycky říkal, že jsem nesmrtelný," sypal si popel na hlavu Míra.

Ozvaly se i potíže se srdcem a Mírův bratr už po operaci srdce má. Neprojevilo se dědičné zatížení? "Také jsem se bál, jestli tam nebude nějaká skrytá vada, ale na to naštěstí nepřišli. Ale samozřejmě, že když brácha je po operaci srdce a jsme jednovaječná dvojčata, tak tam určitá pravděpodobnost byla. Ale doufám, že to bylo jenom z toho vyčerpání," uzavřel Míra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám