Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bez klobouku bos, natloukl si nos! Zvenku se zdá, že při provozování svého koníčku se známému zpěvákovi Danielu Landovi (55) snad ani nikdy nepodařilo dojet do cíle bez nějakého brutálního karambolu! Už jednou kvůli rally visel jeho život na vlásku, naposledy si zlomil žebro. Ve Zlíně o uplynulém víkendu jeho závodní kára ale dopadla tak, že může jít rovnou do šrotu!

„Auto zase v hajzlu, bouračka byla pořádná, ve vysoké rychlosti nám to nezatočilo kvůli defektu pravé přední pneumatiky, o kterém jsme bohužel nevěděli. Jsme naštěstí v pořádku, jen pár malých modřin. Děkujeme andělům strážným a rozhodně se z toho nepo*ereme a těšíme se na příště,“ napsal Daniel, který známou hláškou z Pelíšků o komunistech, které ale zaměnil za remcaly a chytráky, poslal dotyčné do patřičných míst, kde nesvítí slunce.

A také, že se objevili. Jeden z nich auto, v němž Daniel Landa jezdí, označil za Tomáše Rosického české rally v narážce na fotbalistu, který už strašně dlouho nastupuje za pražskou Spartu, ale pořád se mu to nějak nedaří.

Ti, kteří závodění rozumí, ho ale brání. „Rally je ten typ závodu, ve kterém se bourá, o tom to prostě je. Poznáváte limity auta, pokud je nepoznáváte, tak se nezrychlujete. Proto každý závodník bourá. Daniel Landa je závodník, který jde vidět, a tak se může zdát, že pořád bourá, ale ve skutečnosti tomu tak oproti ostatním závodníkům není,” řekla nám například nedávno Olga Lounová, která se také závodění věnuje.

Fanoušci Landy, kteří se těší na jeho turné Daniel Landa 50, které má proběhnout příští rok a zahrnuje koncerty v Brně, Ostravě, Pardubicích, Českých Budějovicích a Praze, by se ale stejně měli modlit, aby se toho jejich idol vůbec dožil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám