Hlavní obsah
Článek

Loni v soutěži Muž roku zvítězil se šťastným číslem sedm ještě jako vězeňský dozorce. Téhle profese už Josef Kůrka nechal a věnuje se tomu, co ho baví víc. Pracuje jako fitness trenér a otevřel i své vlastní fitko. Ve společnosti jej ale na rozdíl od jiných kolegů ze soutěže moc často nevídáme.

"Vítězství v soutěži mě určitě posunulo dál, otevřelo mi to mnoho dalších možností, otevřel jsem si fitko ve Slaném. Myslím, že bez toho titulu bych do toho rozhodně nešel. Koupil jsem to jako ztrátové fitko, ale teď už jsme hodně v plusu, šlape to skvěle, tak doufám, že to tak půjde i dál," věří Pepa.

V modelingu ovšem zase tolik jako například Miroslav Dubovický, který skončil až třetí, a uspěl na Mr. Universe, nezabodoval. "To je pravda. Já jsem se tomu až na sto procent nevěnoval. Začínal jsem dělat fitness trenéra, měl jsem v hlavě furt myšlenku, že chci vlastní fitko, tak jsem jel tímhle směrem," připustil.

"Modeling je skvělá věc, nicméně člověka to neuživí. Je to taková nejistota. Ale když mi pojede fitko, tak se mu zase můžu naplno věnovat. Snad jsem takhle nezklamal šéfa soutěže Davida Novotného, snažil jsem se chodit na akce a vyhovět, tak tak snad byl se mnou spokojený," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám