Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby si užívali romantickou svatební cestu, sotva týden po svatbě se rozdělili. Zatímco režisér Karel Janák, jehož známe mj. jako tvůrce kultovních Snowboarďáků, se vrhl do práce, jeho čerstvá novomanželka, herečka Romana Goščíková, si vyrazila s kamarádkou okukovat mladíčky na finále soutěže Muž roku.

"Svatební cestu si dáme až někdy později, protože už se blíží začátek nové divadelní sezóny a tím, že teď celé divadlo opravuji a budu ho nově otevírat, tak teď finišujeme, protože už 8. září máme první premiéru," vysvětlovala Romana časové zaneprázdnění poté, co nově převzala vedení Divadla Radka Brzobohatého.

S manželem si prý užili aspoň líbánkový víkend. "Na místě, kde jsme měli svatbu, jsme zůstali až do pondělka. Byli jsme tam ve wellness penzionku, takže jsme si dali nějaké procedurky. A pak už jsme se vrhli do práce," upřesnila.

A nežárlí Karel Janák, který už je přece jen o něco starší než finalisté Muže roku, na mladíčky, na které se Romana přijela snad jen dívat? "Ale on vedle mě mládne, všichni to říkají. Navíc si může být úplně jistý, že pro mne je Muž roku on. Nemá se čeho bát," mínila okatá brunetka.

"Karel je hrozně vtipný. Když jsme se začali vídat, nejdřív jako kamarádi, tak milý, vtipný, pohotový, psal pohádky mojí kočce. Tím mě okouzlil. Potom už to skončilo, když už mě měl jistou, tak pohádky psát přestal. Ale snad mi napíše nějakou hlavní roli," smála se Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám