Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová se těší na první dítě. Cítí se dobře, a jelikož jí to její stav dovoluje, tráví léto aktivně. Momentálně s partnerem Jaroslavem pobývají ve Slovinsku, kde si užívají výlety v horách i relax na vodě.

K té má Lucie jako bývalá závodní plavkyně blízko, takže vodní sporty obecně zaujímají v jejím žebříčku oblíbenosti přední příčky. A propadla i v posledních letech oblíbenému paddleboardingu, na němž tráví volno (nejen) celebrity napříč státy i světadíly. Kate Hudson, Pierce Brosnan, Rihanna, Eva Longoria... I Lucka s partnerem, který ji na dovolené nespouští z očí.

Těhotenství moderátorka oznámila v pátém měsíci, informaci vypustila do éteru spolu s kolegy z Evropy 2 Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. Poté, co zjistila, že čeká dítě, se rozhodla dát výpověď na Primě, kde uváděla Divácké zprávy. Nehodí se podle ní, aby s bříškem ‚divočila‘ na obrazovce.

Reklama

Další články

Načítám