Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Melinda Noáková (19) poprvé okouzlila český národ před dvěma lety v pěvecké talentové soutěži SuperStar. Už tehdy zaujala nejen díky silnému zvučnému hlasu, ale i nápadné exotické kráse.

Horkokrevná černovláska s neobvyklým jménem se probojovala až do semifinále, fanoušky pak ale pobouřila její kritika na konto Karla Gotta. Jediný upřímný výrok, ve kterém si nebrala servítky a prohlásila, že českou populární hudbu včetně Gottovy tvorby moc nemusí, jí pro další pokračování v soutěži dost možná zajistil červenou – Nováková totiž záhy vypadla.

Loni na sebe Melinda znovu strhla pozornost díky hudebnímu projektu AquaBabes, do kterého byla vybraná prostřednictvím castingu. Díky svému exotickému vzezření mezi ostatními členkami téhle dívčí skupiny opět výrazně vybočovala z řady. Dominovala proto i v klipu k jejich hitovce Nejsem další.

Zajímá vás, co dělá půvabná zpěvačka teď? Melinda sbalila kufry a odjela si na nějakou dobu vyčistit hlavu do Řecka.

A pokud je to vůbec možné, skoro se zdá, jako by tam snad ještě víc zkrásněla! Svou sexy postavičku vystavuje horkým slunečním paprskům na vyhlášených plážích a motá tak hlavy nejen místním mužům, ale i přítomným turistům.

Jak se zdá, Melinda na sebe prostě odjakživa ráda upozorňuje. Za tuhle formu provokace se na ni ale nemůže snad nikdo zlobit. Neukázat takhle žhavé tělo v plavkách by byl totiž skoro až hřích!

Reklama

Další články

Načítám