Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si letní období umí vychutnat. Své dokonalé tělíčko nejprve opalovala na sluníčku v Chorvatsku, ale velmi oblíbená destinace je pro slovenskou krásku i řecká Kréta, kam se ráda vrací.

A snad ani nemusíme dodávat, že na Andreu v plavkách je vůbec ten nejkrásnější pohled. Pokud se sexy modelka a dvojnásobná mamina v plaveckém sexy ohozu nechá vyfotit za soumraku, je to pohled ještě hezčí, protože výhledy na takový západ slunce by si nechal líbit snad každý muž.

Verešová si Řecko velmi oblíbila a klidně si do této středomořské destinace zaletí i několikrát ročně.

„Život není jen o hromadění majetku, ale o schopnosti obohatit svůj život o kvalitní věci, lidi a zážitky. Baví mě cestovat a objevovat nová místa, památky, poznávat nové kultury a lidi. Zajímavé je, že ti chudší a skromnější bývají naopak velkorysejší a pohostinnější. A úžasné je, že čím méně si obyvatelé zakládají na moci a bohatství, tak jsou to o to kvalitnější, milejší a vzácnější lidé. Jsem nesmírně vděčná, že mám na takové lidi štěstí a cítím se i díky nim v Řecku jako doma,“ vyznala se ze své lásky k Řecku nadšená Verešová, která místní obyvatele musí svými půvaby jen a jen těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám