Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry Penélope (49) a Mónica (40) Cruz se obě vydaly na hereckou dráhu. Co do známosti je na tom výrazně lépe ta starší, kterou diváci znají z filmů jako Mandolína kapitána Corelliho, Vanilkové nebe, Kokain, Hlava v oblacích, Vicky Cristina Barcelona i z mnoha děl jejího krajana a přítele Pedra Almodóvara (Rozervaná objetí, Volver, Vše o mé matce, Na dno vášně...). Ale co se krásy týče, mohou si podat ruku.

Společná je jim i vášeň pro tanec, který obě sestry studovaly, aby později obě daly přednost herectví. Penélope brzy čeká premiéra nového zpracování slavného románu Agathy Christie Vražda v Orient expresu, Mónicu mohou španělští televizní diváci vidět v seriálu Velvet Colección.

Když nepracuje, ráda tráví volno u moře. Fotky byly pořízeny na pláži u španělského města Cádiz. Společnost jí dělali psí mazlíčci a dcerka Antonella. Tu si Mónica pořídila bez partnera, s vědomím, že ji bude vychovávat sama.

„Vzala jsem si to do hlavy. Když jsem pak o tom přemýšlela a vše si zjišťovala, věděla jsem, že se to musí stát. Být matkou pro mě bylo příliš důležité, než abych riskovala, že najednou bude pozdě,“ uvedla pro Daily Mail. A sympaticky dodala, že na tomto rozhodnutí nevidí nic odvážného. „Proč je odvážnější být svobodná matka než být s partnerem? Mít dítě v páru může být víc náročné, protože mezi nimi mohou vznikat pře,“ míní Cruz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám