Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O populární modelce Lily Cole nebylo nějakou dobu moc slyšet, teď si ale svým činem vysloužila mediální pozornost. Nejedná se o žádnou provokaci, moc hluboký výstřih či příliš vysoký rozparek, žádné nevhodné chování. Naštěstí. Jde o charitativní počin.

Modelka, již si návrháři a klienti vybírali pro její alabastrovou pleť ozdobenou pihami a také pro ohnivou hřívu, se rozhodla právě svými vlasy přispět na dobrou věc. Lokny ostříhala ve prospěch britské nadace Little Princess Trust.

Ta zajišťuje paruky pro děti, které vlivem náročné léčby (rakoviny) ztratily vlásky. Fotku ustřihnutého copu zveřejnila na sociální síti, o pár dnů později také svou aktuální podobu. Zachytila ji v tričku, které pro změnu nabádá k podpoře fondu, jenž vznikl po červnovém požáru londýnské budovy Grenfell.

Lily se vedle modelingu - její asi nejznámější kampaní je ta pro Rimmel - věnuje také herectví. Objevila se v Imagináriu Dr. Parnasse nebo ve filmu Sněhurka a lovec. Stát se herečkou byl ostatně její sen už od dětství, jak uvedla v interview pro The Guardian.

Cole je maminkou za měsíc dvouleté dcery Wylde, již má s podnikatelem Kwamem Ferreirou.

Reklama

Další články

Načítám